Početna » BRAVO! Prikupljen novac, Jana ide na operaciju 5. decembra

BRAVO! Prikupljen novac, Jana ide na operaciju 5. decembra

0
Za razliku od ostalih 16-godišnjaka koji imaju svoje obične planove i snove, Jana Petrović sanja o ozdravljenju, a novac za operaciju je prikupljen i Jana je vrlo blizu da se vrati snovima, planovima i životu tipičnim za 16-godišnjaka.

Jana Petrović, 16-godišnja Nišlijka, boluje od teške srčane mane. Bolest joj je dijagnostikovana na rođenju, leči se godinama, a zbog pogoršanja stanja neophodna joj je operacija na srcu u Italiji, čiji troškovi od 80.000 evra, daleko prevazilaze mogućnosti njene porodice.

Zahvaljujući brojnim ljudima dobrog srca, novac je prikupljen, objavljeno je na Instagram profilu posvećenom Janinom izlečenju.

„Pre par godina sam mislila da ne može gore. Međutim, ova godina je bila baš teška i rizična. Pored toga što sam mnogo često plakala, bila tužna, milsila o tome da me možda više neće biti, morala sam da putujem u druge zemlje na razne preglede. Sve je to za mene užasno iskustvo, ali živ se čovek na sve navikne“, navela je Jana na svojoj FB strani.

Dodala je da jedva čeka da se navikne da je normalna i da joj više operacija nije potrebna i da će konačno nestati misli o tome, koje je remete.

Akciji prikupljanja novca su se pridružili pre svih učenici Ekonomske škole, ali i drugih niških škola, zatim fudbaleri „Radničkog“ i ostali sportisti, vlasnici kafića, pekara i drugih lokala i svi ljudi dobrog srca.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas