Početna » Da li ste znali da je Niš jedna od 50 najpopularnijih Instagram Lokacija u Srbiji?

Da li ste znali da je Niš jedna od 50 najpopularnijih Instagram Lokacija u Srbiji?

0

Niš je jedna od 50 najpopularnijih Instagram Lokacija u Srbiji.  Niška tvrđava sa svojih neverojatnih 7,778 mentiona na Instagramu ponosno nosi 40. mesto, objavila je GetByBus platforma.

 

“U zadnjih nekoliko godina, Srbija postaje sve posećenija zemlja na Balkanu, a posledica toga je i popularnija među influencerima. Takva saznanja nas podstiču da neprestano istražujemo nove teme”, kazali su iz ove platforme iz Splita.

Nišku tvrđavu opisuju kao simbolom prošlosti grada Niša.

“Smještena na visoravni iznad rijeke Nišava, tvrđava se smatra simbolom prošlosti grada. Snažni zidovi, kapije i kule tvrđave pričaju priču o njezinom značaju kroz povijest. Iako korijeni Niške tvrđave datiraju iz doba Rimskog Carstva, položila je testove stoljeća. Danas ponosno nudi zadivljujuće poglede na grad i njegovu okolicu. Osim pogleda i same tvrđave, posjetitelji vole doći u muzej, vidjeti izložbe te uživati u putovanju kroz vrijeme”, piše ova hrvatska platforma na svom sajtu.

Prvo mesto na njihovom popisu od 50 najpopularnijih Instagram lokacija u Srbiji osvojio je neverojatni Kopaonik! Ovaj nacionalni park dobro je poznat po svojoj zadivljujućoj prirodnoj lepoti. Osim toga, park je dom mnogim različitim endemskim vrstama, što pridonosi njegovoj ekološkoj važnosti. Takođe je destinacija za celu godinu, s obzirom na to da može ponuditi mnoge aktivnosti pogodne kako za zimu tako i za leto, objašnjavaju.

Top 10 Instagram lokacija u Srbiji

 GetByBus je platforma za pretragu i kupovinu autobusnih karata, sa sedištem u u Splitu. Bave se i pisanjem bloga, na kojem objavljuju tekstove o putovanjima i popularnim destinacijama.

Infografika – 50 najpopularnijih Instagram lokacija u Srbiji

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas