Početna » Desetoro Nišlija na poslaničkoj listi Naprednjaka. Najveću šansu ponovo ima Jelena Žarić Kovačević

Desetoro Nišlija na poslaničkoj listi Naprednjaka. Najveću šansu ponovo ima Jelena Žarić Kovačević

0
Na listi kandidata ispred Кoalicije “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” nalazi se 10 kandidata iz Niša, od kojih je 7 iz SNS-a, dvoje kandidata ispred PUPS-a i jedna kandidatkinja ispred SDP-a.

Najviše šanse da ponovo dobije poslanički mandat ima Jelena Žarić Кovačević, advokat iz Niša, koja je 30 na poslaničkoj listi. Za njo, ali na dalekom 60 mestu nalazi se Hadži Milorad Stošiš, penzioner  isped PUPS – a.

Na 72 mestu je Svetlana Milijić, magistar farmacije, a na 108 Sanja Jefić Branković, diplomirani pravnik iz SDP Srbije.

125. je Vesna Savović – Petković, građevinski inženjer iz Niške Banje, a kandiduje je SNS.

Na listi je ponovo Bratimir Vasiljević, diplomirani menadžer. On je 165-ti na listi, dok je 167. Jelena Madić, diplomirani filolog za srpski jezik i književnost, takođe član SNS.

208. na listi je Dragan Đorđević, diplomirani pravnik, zatim 210. Vladica Maričić, master pravnik, obojica predstavljaju Srpsku naprednu stranku.

Poslednji kandidat na listi Srpske napredne stranke je Marija Nedeljković, računovođa. Ona je 247 i predstavlja PUPS – Solidarnost i pravda.

Da podsetimo, Nišlije će birati 17. decembra sastav republičkog parlamenta, dok će lokalni izbori u tom gradu biti održani u redovnom terminu, na proleće.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas