Početna » DING DONG SE VRAĆA NA SCENU. Objavljen novi spot, za pesmu kažu da je povratnička (VIDEO)

DING DONG SE VRAĆA NA SCENU. Objavljen novi spot, za pesmu kažu da je povratnička (VIDEO)

0

Poznata niška Hip Hop grupa Ding dong, danas je objavila novi spot na youtube kanalu “DING DONG – King Kong”. Ona je prvi put predstavljena na festivalu Dođi na amfi, a jedan o članova popularne trojke Robert Kitanović, kazao je Niškim vestima da su ovu pesmu počeli da rade pre više od godinu dana, a objavili su je baš na obeležavanju 50 godina od nastanka Hip Hop-a.

 

“Slučajno se poklopilo da uradimo pesmu i spot baš na taj jubilej. Rađena je u našem prepoznatljivom stilu i ideja je da vratimo pravi Old School Hip-Hop na scenu”, kazao je Kitanović.

Ističe da je u sadašnjim vremenima kada je Hip Hop u defanzivnom planu, a neke druge vrednosti se plasiraju na tržište, potrebno da pokrenemo Hip Hop inicijativu. On je pozovao sve izvođače Hip Hop muzike da se pokrenu i daju svoj doprinos kako bi ljudi imali priliku da više uživaju u pravoj Hip Hop muzici.

“U spotu guramo kola (Hip Hop) koja su stala kako bi opet upalila i krenula”, objasnio je Robert.

Imaju i razne goste. Za scratch se pobrinuo DJ Munja iz Beograda koji je već ukrašavao njihove pesme u prošlosti. Bass gitaru je svirao Marko Milivojević Mugabe. Mixdown i Mastering je radio Jan “JanZoo” Magdevski.

U spotu se pojavljuju Rajk, Infamous I.R.S., TAZ, Nemus iz grupe Stereo Banana, Kulturni Jelen, Dušan Žutinić, Smajli, Aleksa i Vlada.

“Pozivamo sve fanove i ljude kojima se sviđa naša pesma i spot da se prijave na naš youtube kanal (kliknu subscribe, potrebno nam je više od 1.000 subscribera i 4.000 sati pregleda da bi kanal mogao da bude monetizovan), kliknu like i da podele spot na društvenim mrežama, kako bi zajedničkim snagama pokrenuli pesmu, spot i generalno Hip Hop“na pobedničke staze” kao što to i govori pesma”, poručuje Robert.

Da podsetimo, ovu pesmu je ova niška grupa letos premijerno izvela na festivalu “Dođi na amfi 2023” i prve reakcije publike su bile pozitivne. To uliva nadu i poverenje da je u pitanju pesma koja će biti pozitivno prihvaćena od strane publike.

👇👇👇👇👇👇

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas