Početna » „Dobro došli u moju kafanu!” – Koncert Željka Vasića u Nišu

„Dobro došli u moju kafanu!” – Koncert Željka Vasića u Nišu

0
Željko Vasićkoja održaće koncert u Hali Čair u Nišu 22. decembra 2023. godine sa početkom od 20.00h. Ovim nastupom Nišlije imaju prilike da završe godinu u ritmu dobrih vibracija i omiljenih melodija.

“Kako godina polako stiže svom kraju, s pravom možemo reći da su note muzike one koje nas povezuju, razveseljavaju i ukrašavaju svaki trenutak našeg života – tužan ili srećan. Muzika je ona tanka nit koja nas vodi kroz uspomene, budi emocije i spaja nas sa vremenima kada smo bili mladi i bezbrižni. Ima li ičeg lepšeg nego kada nas melodija vrati u one dane?

 

Sa takvom čarolijom u srcu, Željko Vasić, jedan od najomiljenijih domaćih izvođača pop muzike, dolazi da svojim glasom osvetla zimsku scenu Ciriha. Poznat po autentičnosti i nezaboravnim hitovima koji su oblikovali pop muzičku scenu, Željko je izrastao iz muzičke porodice i nosi snažnu ljubav prema melodijama i rečima koje dopiru do srca”, najavili su organizatori.

Od prvih nastupa sa 14 godina, njegova karijera je bila niz uspeha, a pesme poput ‘Žena kao ti’, ‘Željo moja jedina’ i ‘Pratiš me u stopu’ učinile su ga zvezdom čija se svetlost ne gasi. Njegova doslednost prepoznatljivom stilu i dubokim emocijama obećava koncerte na kojima će se publiku podsetiti na melodije koje su, pogotovo u ovim izazovnim vremenima, svima tako potrebne.

“Pripremite se da zajedno proslavimo kraj još jedne godine, prepuni nade i uz sjajne tonove Željka Vasića koji će, bez sumnje, svima nama doneti osmeh na lice. Ne propustite priliku da budete deo ovih magičnih večeri”, poručuju.

Karte se mogu kupiti u knjižari INDIGO & tickets.r

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas