Početna » Dr Pera & tehničari ponovo oduševili: Šaljiva pesma o Brufenu postala viralni hit [VIDEO]

Dr Pera & tehničari ponovo oduševili: Šaljiva pesma o Brufenu postala viralni hit [VIDEO]

0

Dejan Perašević, lekar Urgentnog centra i vođa grupe Dr Pera & tehničari, ponovo je iznenadio publiku svojim novim singlom “Brufen”. Pesma, prepoznatljiva po pravom rock ‘n’ roll zvuku, donosi šaljivu priču o jednom od najupotrebljavanijih lekova na Balkanu.

“Išao sam ulicom i bio sasvim sam, prišla mi je tiho i rekla dobar dan, mislio sam biće nešto sasvim lično, kad, imate li brufen ili tome slično”, glasi deo stihova ove pesme.

Perašević uspešno spaja svoje dve ljubavi, muziku i medicinu. Dok muzikom uveseljava ljude, u Urgentnom centru spašava živote. Zapažen je bio spot dva lekara za pesmu “Petrolejska lampa”, gde su on i kolega Radmilo Janković oživeli pesmu iz čitanke Dobriše Cesarića, “Balada iz predgrađa”. Ponovo je, čini se, spojio profesiju sa rokenrolom.

“O čemu bi inače pevali nego o zdravlju, lekovima i ljubavi. Pesma je nastala iz zafrkancije, pošto je Brufen jedan od najupotrebljivanijih lekova u ovom delu Balkana, garantujem. Nema kuće koja nema taj lek. Spot pesme je omaž kantri spotovima i western filmovima,” objasnio je Dejan Perašević Glasu juga.

Pesma “Brufen” već ima veliki broj pregleda, a melodija evocira nostalgične osećaje. Spot je snimljen na terasi kod Oblančinskog jezera, gde su Perašević i njegova ekipa uživali u pivu i druženju.

“Spot se ljudima stvarno sviđa, a snimljen je na terasi, na Olančinskom jezeru dok smo pili pivo i družili se. Nismo ništa targetirali, već smo se samo opustili i dali sebi na volju,” kazao je Perašević.

U narednom periodu, Dr Pera & tehničari očekuju nastupi na festivalima, a već imaju nekoliko pesama spremnih za studio.

“Čekamo da se vrate moji tehničari sa odmora i ulazimo u studio. Planiramo da snimimo makar dve nove pesme do Nove godine,” zaključio je Perašević.

Dr Pera & tehničari nastavljaju da osvajaju publiku svojim autentičnim pristupom muzici, koji kombinuje humor, nostalgiju i iskrene emocije.

Pročitajte još…

IZ ORDINACIJE NA KONCERT: “Ne znam da li sam uspešan, ali ja sam srećan čovek (FOTO+VIDEO)

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas