Početna » Filozofski fakultet u Nišu domaćin Sajma zapošljavanja

Filozofski fakultet u Nišu domaćin Sajma zapošljavanja

0

Na Filozofskom fakultetu u Nišu 4. aprila od 10 do 16 časova, održaće se Sajam zapošljavanja i profesionalne orijentacije. Organizatori ovog događaja su Filozofski fakultet u Nišu, kroz svoju Kancelariju za razvoj karijere i podršku studentima, zajedno s Udruženjem profesora francuskog jezika Srbije.

Sajam će biti otvoren za širu javnost, a očekuje se prisustvo više od 30 kompanija, institucija i ustanova koje će pružiti posetiocima priliku za direktnu interakciju. Među značajnim partnerima događaja su kompanije NIS, Minth i Mplus, kao i Transcom, Decathlon, Magna, CityScope i Wersirius, čija podrška omogućava obogaćivanje iskustva svih učesnika.

“Glavni koncept Sajma uključuje predstavljanje poslodavaca i njihovih ponuda poslova i praksi putem štandova, uz organizaciju edukativnih predavanja i radionica. Posetioci će imati priliku da se umreže sa kompanijama, istraže mogućnosti zaposlenja i karijernog razvoja, te učestvuju u interaktivnim aktivnostima s stručnjacima iz industrije. Takođe, moguće je direktno predstaviti svoje kvalifikacije menadžerima ljudskih resursa kompanija koje ih zanimaju”, saopštio je Filozofski fakultet.

Pored glavnih aktivnosti, Sajam će obuhvatiti i dodatne aktivnosti koje će pomoći posetiocima da ostvare uspešan prvi kontakt s poslodavcima. To uključuje radionice poput “Moj CV” za kreiranje efikasnih životopisa, “Blic intervju” za savete o predstavljanju i odgovaranju na pitanja, te profesionalno fotografisanje za CV, kako bi se posetiocima omogućilo da dobiju kvalitetne fotografije besplatno.

“Novina ovogodišnjeg Sajma je “Kutak zdravlja”, gde će posetioci moći dobiti besplatne preglede i savete lekara. Takođe, biće dostupan i atraktivan Photo Booth 360 za ljubitelje fotografije i video zapisa”, ističu u najavi.

Svi programi su besplatni, a Sajam je otvoren za sve studente, diplomce i ostale zainteresovane pojedince. Prošlogodišnji Sajam je okupio 30 poslodavaca iz različitih sektora za preko 3.000 posetilaca.

Za više informacija, posetite sajt karijera.filozofski.rs ili društvene mreže: Instagram (@filfakni), Facebook (@filfak.ni) i LinkedIn (Filozofski fakultet u Nišu).

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas