Početna » Hipster-manija se vraća u Niš: Pero Defformero u Feedback-u 10. novembra

Hipster-manija se vraća u Niš: Pero Defformero u Feedback-u 10. novembra

0
Nakon skoro pet godina, novokomponovana gastarbajt-metal atrakcija iz Novog Sada zvana „Pero Defformero”, nastupiće u Nišu u petak, 10. novembra u klubu Feedback od 22 sata.

Bend će ovom prilikom proslaviti sa niškom publikom 30 godina bivstvovanja na narodnoj sceni, ali i predstaviti novi album simbolično nazvan „Muzika za ljude bez prijatelja” koji je tim povodom i objavljen. Pored pesama sa novog albuma, na repertoaru će se naravno naći i svi ostali nepoznati estradni hitovi kao što su: „Gotičarka”, „Gastarbajter”, „Metal sviraću”, „Hipster”, „Došli smo do kraja puta” i mnogi drugi, koje je sigurno svako čuo u nekom čudnom satu nekog dobrog aftera.

Ono što ova internacionalna prekvalifikovana hipster-folk supergrupa nudi je jedinstveni audio-vizuelni doživljaj muzike, te se on može uporediti jedino sa prvim seksualnim iskustvom: Nebitno da li je doživljaj bio strastven i dugačak ili kratak i smešan, sa jednom činjenicom složiće se svi – PAMTI SE CELOG ŽIVOTA!

Malobrojna, ali verna publika, ako je uopšte i imaju, imaće samim tim retku priliku, jer ovaj defformisani ansambl retko nastupa u Nišu, da uživa u savršenom spoju nespojivog.

“Ko dođe – kajaće se, ko ne dođe – kajaće se”, poručuju.

Ulaznice za ovaj veliki oproštajno-povratnički solistički koncert su u prodaji po pretprodajnoj ceni od 1300 rsd u Vintage shop-u (Davidova 9), dok će na dan koncerta koštati 1500 rsd, ukoliko se ne rasprodaju ranije.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas