Početna » Hitan apel MUP-a povodom snimka da je mala Danka viđena u Beču

Hitan apel MUP-a povodom snimka da je mala Danka viđena u Beču

0

Apel policije upućen je svim državljanima Srbije koji žive u Beču i okolini da odmah obaveste nadležne organe ukoliko primete devojčicu sličnu Danka Ilić, piše B92.

Navode da devojčica ima smeđu kosu, braon oči, i visoka je oko 85 centimetara.

Važno je napomenuti da Danka ima prepoznatljive obeležje. Na levom uhu viseću bradavicu, dužine oko 1cm, smeštenu na strani koja je bliža licu. Takođe, ima mladež na nadlaktici leve ruke, sa spoljne strane ka leđima, nepravilnog oblika i tamnije boje od kože.

Ovakve karakteristike mogu pomoći u bržem prepoznavanju devojčice, stoga se apeluje na sve građane da obrate pažnju ukoliko primete dete koje odgovara ovom opisu.

Ukoliko imate bilo kakve informacije o Danki Ilić, molimo odmah kontaktirate policiju na 192.

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala u utorak u Banjskom polju kod Bora ušla je u šesti dan. Pripadnici MUP-a pretražuju deo Brestovačke reke. Helikopteri MUP-a nadletali su širu oblast mesta nestanka devojčice.

Policija je dosad pretražila deset kvadratnih kilometara na području Banjskog polja kod Bora odakle je dvogodišnja devojčica nestala.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas