Početna » Hladno jutro, pa sunčano i toplo

Hladno jutro, pa sunčano i toplo

0
U ponedeljak vrlo sveže jutro i pretežno sunčano tokom dana sa prijatnom temperaturom. Malo oblaka, koji se razvijaju tokom dana, biće na jugu Srbije. Vetar slab severni i severozapadni, na jugu umeren severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 7°C do 13°C, a maksimalna od 22°C do 25°C. Uveče suvo.

U utorak nakon vrlo svežeg jutra, tokom dana sunčano i toplije nego u ponedeljak. Vetar slab južni i jugoistočni, u podunavlju umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 13°C, a maksimalna od 25°C do 28°C. Uveče suvo. U sredu toplo uz sunčane periode, a popodne dolazi do umerenog naoblačenja sa severozapada uz malu šansu za retku pojavu kratkotrajne kiše krajem dana i u noći ka četvrtku. Od četvrtka do nedelje malo svežije sa sunčanim periodima.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas