Početna » „Ispad fest“ po drugi put u Prokuplju. Na otvaranju „Showbiz – stand ap“ Nikole Đurička

„Ispad fest“ po drugi put u Prokuplju. Na otvaranju „Showbiz – stand ap“ Nikole Đurička

0
Pozorišni festival „Ispad fest“, koji je prošle godine u Prokuplju održan po prvi put, i ove godine će biti organizovan u Domu kulture od 28. novembra do 2. decembra. Festival se organizuje u izvršnoj produkciji Centra za interaktivnu umetnost ISPAD iz Beograda, a uz podršku Grada Prokuplja, Ministarstva kulture Republike Srbije, Doma Kulture u Prokuplju i topličkih privrednika.

 

“Naš grad će u tih pet dana ugostiti brojne glumačke legende. Tu su Nikola Đuričko, Ljubomir Bandović, Mina Lazarević, Milan Vasić, Milan Kalinić, Predrag Smiljković, Snežana Savić i drugi”, saopšteno je iz Doma kulture.

Festival 28. novembra otvara „Showbiz – stand ap“ Nikola Đuričko.

“Sutradan 29. novembra nas očekuje predstava „Čekajući doktora“ Narodnog pozorišta u Leskovcu koja je nedavno na završenom festivalu u Makedoniji proglašena za najbolju komediju sa Predragom Smiljkovićem, 30. novembra „Čorba od kanarinca“ Zvezdara teatra sa Ljubomirom Bandovićem i Minom Lazarević, 1. decembra „Škola za ljubavnike“ Slavija teatra sa dobro poznatim Milanom Kalinićem i Milanom Vasićem, dok festival 2. decembra zatvara predstava „Udaj se muški“ Ispad teatra u kojoj pored Snežane Savić igraju Stefan Uroš Tešić i Prokupčanin Predrag Kotur, domaćini festivala” ističu u Domu kulture.

Dodaju da kompleta ulaznica neće biti, prodavaće se samo pojedinačne karte i to po ceni od 500,00 dinara. Prodaja bi trebalo da počne u utorak 24. oktobra 2023. godine. Biletarnica radi svakog radnog dana od 07:30 do 14:30 časova, a broj telefona za informacije je 027/321-002. Sve predstave počinju u 19 časova.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas