Početna » Jutro sveže sa mrazem, u toku dana toplije

Jutro sveže sa mrazem, u toku dana toplije

0
U Srbiji jutro  sveže sa lokalnom pojavom slabog prizemnog mraza, a u predelima južnije od Save i Dunava mestimično se očekuju magla i niska oblačnost, koja će se ponegde zadržati i tokom dela prepodneva. U toku dana sunčano i toplije, saopštio je Republički hidrometerorološki zavod.

Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, uveče i u toku noći u Banatu i donjem Podunavlju u pojačanju. Najniža temepratura od 0 do 6 °S, najviša od 14 do 19 °S.

I u Nišu jutro sveže sa maglom, a na širem području i slabim prizemnim mrazem. U toku dana sunčano i toplije. Vetar slab, istočni i jugoistočni. Najniža temepratura oko 3 °S, najviša oko 16 °S, navodi se u saopštenju.

SRBIJA, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 16.11.2023. god.)

U petak vetrovito uz naoblačenje, koje će mestimično usloviti kišu. Duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetar, na jugu  Banata, u donjem Podunavlju i na planinama sa udarima olujne jačine, a temperatura će biti u manjem padu.

U subotu oblačno s kišom, koja će na visokim planinama preći u sneg.

U nedelju pre podne prestanak padavina, posle podne i razvedravanje.

Sledeće sedmice promenljivo, povremeno s kišom, na visokim planinama kratkotrajno i snegom, a dnevne temperature biće u granicama proseka drugu dekadu novembra.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas