Početna » “Karavan slobode” kreće iz Niša. Lideri opozicije na protestu protiv nasilja, obratiće se poslanici

“Karavan slobode” kreće iz Niša. Lideri opozicije na protestu protiv nasilja, obratiće se poslanici

0
Protest “Srbija protiv nasilja” poprima drugačiji oblik. Nakon jedne nedelja pauze, nastavlja se i u Nišu, a okupljanje će ovog puta biti u 18 časova ispred TC “Kalča”. Protestu će prisustvovati lideri opozicije, a građanima će se obratiti narodni poslanici Aleksandar Jovanović Ćuta, Nenad Mitrović, Đorđe Stanković, Jelena Milošević i predsednik niškog odbora stranke “Zajedno-moramo” Slaviša Dinić.

 “Karavan slobode” kreće kroz Srbiju, a prva destinacija je Niš. “Jer iz Niša sve kreće. Nema slobode bez Nišlija!”-poručuju organizatori.

Nakon obraćanja govornika protesna šetnja će se kretati ulicom Nikole Pašića – Sinđelićev Trg – Kralja Stefana Prvovenčanog – Sedmi juli.  Šetnja će se završiti ispred Kabineta gradonačelnice.

“Od zahteva protesta se neće odustati. Neće se odustati od borbe za slobodnu, demokratsku Srbiju! Vlast nema sluha ni sposobnosti da se uhvati u koštac sa problemima i sa ogromnim nasiljem koje nas okružuje jer najveći generator nasilja je upravo VLAST!”, navode u saopštenju dostavljenom medijima.

Protest organizuju Narodna stranka, Stranka slobode i pravde, Stranka Zajedno-Moramo, Demokratska stranka, Zeleno-levi front, Pokret slobodnih građana i Pokret za preokret.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas