Početna » Koncert “Dance Ex Machina” u Simfonijskom orkestru

Koncert “Dance Ex Machina” u Simfonijskom orkestru

0
Plesači iz kluba “Contra Dance Studio” pripremaju se za još jedan  plesni događaj koji će očarati publiku svojom energijom i virtuoznošću. Pod nazivom “Dance Ex Machina”, koncert će se održati 31. marta od 20 sati u Simfonijskom orkestru.

Ovaj klub, koji je već dobro poznat publici po svojim brojnim angažmanima u predstavama niškog Narodnog pozorišta, donosi jedinstvenu kombinaciju plesnih stilova koji će zadovoljiti ukuse svih ljubitelja plesa. Nakon nedavnog godišnjeg koncerta održanog u Narodnom pozorištu, gde su se predstavile najmlađe grupe i takmičari ovog studija, sada će se predstaviti sekcije koje čine odrasli igrači: Kabare, heels (ples na štiklama), savremeni ples, orijentalni ples i džez.

Poseban šarm ovom događaju dodaju legendarni bračni i koreografski par Bob Fosi (Davorin Dinić) i Gven Verdon (Barbara Savić), glumci iz teatra improvizacije “Scena u trenu”, koji će voditi publiku kroz plesni vremeplov. Kroz njihovu priču, publika će otkriti kako se ples razvijao kroz vekove, upotpunjujući tako veče plesne umetnosti.

Treneri ovog kluba, Danica, Atina, Anja, Željko, Nikita i Jelena, pozivaju sve ljubitelje plesa da uživaju u ovom spektaklu i dožive pravu eksploziju plesne strasti!

Ulaznice za ovaj događaj mogu se rezervisati po ceni od 700 RSD pozivom na broj 0611425777.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas