Početna » Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju u Nišu

Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju u Nišu

0

Danas će u Nišu doći do prekida vodosnabdevanja zbog više kvarova na vodovodnoj mreži.

U Vukmanovskoj ulici, kod broja 8, potreban je iskop zbog vode koja se izliva na ulicu i puni šahtu. Radovi će trajati do 15 časova.

U Knez Selu, u Gradačkoj ulici kod škole, takođe je potreban iskop. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti prekinuto u gornjem delu sela do 15 časova.

U selu Medoševac, u ulici Trg republike kod broja 61a, voda je zatvorena noćas u 1:30 sati. Radovi će trajati do 15 časova, a moguć je i prekid vodosnabdevanja u ostatku ulice.

Donja Trnava se takođe suočava sa problemima u vodosnabdevanju. U ulicama Ljubisava Simića bb i Maršala Tita kod broja 28 potrebni su iskopi. Radovi će trajati do 15 časova, a moguć je prekid vodosnabdevanja na širem prostoru sela.

U naselju Dolac, na putu za selo iznad kamenoloma, takođe će biti prekida u vodosnabdevanju do 15 časova zbog popravke vodovodne mreže.

Radovi na osposobljavanju prvih ventila u selima Medoševac i Popovac takođe će dovesti do mogućih prekida u vodosnabdevanju. U Medoševcu će radovi biti izvedeni na više lokacija, uključujući ulice Đuke Dinić, Maršala Tita, Dimitrija Tucovića, Moša Pijade i Veljka Vlahovića. U Popovcu će se radovi izvoditi na ulicama Borisa Kidriča i Mile Đurđanović, kao i na još nekim adresama.

U naselju Deveti maj, radovi će se obavljati u ulicama Zelena, Đorđa Andrejevića Kuna, Petra Petrovića, Gutenbergova, Zlatiborska, Bračka, Vojislava Vučkovića, Beogradska i Nišavska. Radovi će trajati do 15 časova.

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima na održavanju kanalizacione mreže. Danas će se vršiti redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama Marka Jovanovića, Koste Abraševića i Ivana Milutinovića, kao i ispiranje ulične mreže u ulici Obrena Nikolića. U naselju Suvi Do, u ulici Maršala Tita, biće utvrđen kvar na kanalizacionoj mreži i popunjena udarna rupa.

Služba za odnose sa javnošću JKP „Naissus“ Niš obaveštava građane da će sve raspoložive ekipe biti angažovane na ovim poslovima.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas