Početna » LFN organizovao “Donatorski koktel” i prikupio dodatna sredstva za podršku kreativnih ideja

LFN organizovao “Donatorski koktel” i prikupio dodatna sredstva za podršku kreativnih ideja

0
Uspešno realizovana kampanja sa Žitopek pekarama, prikupljena sredstva za porodilište u Nišu, pešačenje stazom zdravlja i čišćenje keja. I naravno, još jedan konkurs sa novih šest podržanih inicijativa sugrađana. Ovo su samo neke od akcija koje su obeležile 2023. godinu i rad Lokalne fondacije Niš. Sve što je do sada LFN uradila, a posebno u 2023. godini, sa zadovoljstvom je predstavila na donatorskom koktelu, koji pruža izuzetnu podršku radu LFN.

“Uz prisustvo zainteresovanih građana, prijatelja, saradnika, predstavnika formalnih i neformalnih grupa građana koje su podržane na prethodnim konkursima, veče je proteklo u prijatnoj atmosferi i sa verom da nas čeka još uspešnija godina”, kazali su.

Foto: LFN

Poseban fokus bio je na predstavljanju najuspešnijih akcija u ovoj godini, od kojih je najveću pažnju izazvala kampanja „Da skockamo Kocku i Tutino”. LFN se zbog ove kampanje najiskrenije zahvaljuje na podršci pekarama Žitopek i agenciji ”Adver city” kao i medijskim partnerima – Banker radiju i Južnim vestima. Velika zahvalnost za podršku u ovoj godini ide i za Naučno-tehnološki park, koji je bio partner na prethodnom Konkursu i uz čiju podršku na licitaciji je i ove godine prikupljen veliki iznos.

Foto: LFN

Donatorski koktel bio je i prilika da se prikupe nova sredstva, koja će biti iskorišćena za podršku kreativnim idejama u Nišu na narednom konkursu u 2024. Ovom prilikom LFN je prikupila 90.600 dinara.

Foto: LFN

Podsećamo da Lokalna fondacija Niš na različite načine pruža podršku zajednici, kroz javne konkurse, kampanje prikupljanja sredstava za podršku formalnim i neformalnim grupama građana. Do sada je u zajednici prikupila i zajednici vratila 36.000 evra i na taj način podržala 35 ideja sugrađana koje su ulepšale Niš na različite načine.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas