Početna » Lokalna fondacija Niš poziva na turnir 3×3: Koš za Niš za bolji grad

Lokalna fondacija Niš poziva na turnir 3×3: Koš za Niš za bolji grad

0

Organizacija JCI Niš i Lokalna fondacija Niš (LFN) najavile su uzbudljiv sportski događaj za ovo leto – turnir u basketu 3×3 pod nazivom “Koš za Niš”. Ovaj turnir ima za cilj da okupi zajednicu, omogući druženje i naravno pruži priliku za veliko takmičenje, a istovremeno podrži aktivne sugrađane Niša.

Svi koji se budu prijavili na turnir direktno će doprineti podršci sugrađanima za realizaciju njihovih ideja koje će unaprediti Niš. Naime, novac prikupljen od kotizacija za učešće odlazi u budžet za javni konkurs koji će zajednički realizovati LFN i JCI Niš.

„Ovo nije samo turnir, ovo je prilika da se okupimo i svi zajedno pomognemo da Niš bude bolji i po meri svih nas”, poručuju iz Lokalne fondacije Niš.

Turnir će se održati 24. avgusta, a prijave su otvorene od 1. jula do 15. avgusta, ili do popune kapaciteta. Svi zainteresovani, uključujući već uigrane ekipe, mogu se prijaviti putem linka.

Tehničke informacije:

  • Kotizacija: 5.000 dinara po ekipi, uz mogućnost prijavljivanja do pet članova u timu.
  • Pravila: Igrači jedne ekipe moraju biti zaposleni u istoj kompaniji.
  • Mešovite ekipe: Prijava mešovitih ekipa je dozvoljena.
  • Broj ekipa: Svaka kompanija može prijaviti do tri tima, pri čemu se svaki tim prijavljuje zasebno.
  • Detalji: Kompanije će nakon prijave dobiti detaljne informacije u vezi sa uplatom.

Lokalna fondacija Niš na različite načine pruža podršku zajednici, kroz javne konkurse i kampanje prikupljanja sredstava za podršku formalnim i neformalnim grupama građana. Više informacija o aktivnostima Lokalne fondacije Niš možete pronaći na njihovom zvaničnom sajtu. Do sada su na četiri prethodna konkursa podržali 35 ideja neformalnih grupa i registrovanih udruženja građana sa teritorije pet gradskih opština u Nišu.

Ne propustite priliku da budete deo ovog sjajnog događaja i doprinesete boljoj budućnosti Niša!

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas