Početna » Milion dinara od „Humanitarnog parkinga” za lečenje dece. Parking servis pozvao Nišlije da šalju predloge

Milion dinara od „Humanitarnog parkinga” za lečenje dece. Parking servis pozvao Nišlije da šalju predloge

0
Iz JKP „Parking servis“ pozivaju građane da predlože kome će ove godine otići pomoć od miliona dinara prikupljenih od naplate parkiranja na „Humanitarnom parkingu” kod OŠ „Sveti Sava“. Rok za slanje predloga je 1. decembar, kazao je direktor JP „Parking servis“ Dejan Dimitrijević.

On je na poslednjoj sednici Gradskog veća rekao da će prihod od ovog parkinga do kraja godine biti između 700 i 800 hiljada dinara, ali će ovo javno preduzeće na račun Grada uplatiti milion dinara, što je duplo više nego prethodne godine.

“Građani mogu do 1. decembra da predlože kome je neophodna pomoć za lečenje novcem od „Humanitarnog parkinga”. Predloge mogu dostaviti Kancelariji za brze odgovore, koja se nalazi u gradskom lokalu na Trgu kralja Milana, ili putem mejl adrese: brzi.odgovori@gu.ni.rs”, precizirao je.

Odluku o dodeli pomoći će doneti Gradsko veće, a prošle godine jednoglasno je odlučeno da se suma od 500.000 dinara preusmeri za lečenje četvorogodišnjeg Maksima Milenkovića, koji ima genetske promene, i četvorogodišnjoj Jani Pavlović, koja je rođena sa više tumora na vitalnim organima.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas