Početna » Nakon kraćeg zastoja, završena izgradnja ambulante, pošte i Mesne zajednice u Brzom Brodu

Nakon kraćeg zastoja, završena izgradnja ambulante, pošte i Mesne zajednice u Brzom Brodu

0
Posle zastoja iz tehničkih razloga, završena je rekonstrukcija objekta ambulante, pošte i mesne zajednice, pohvalilo se na svojoj facebook strani Udruženje koje se brine za uređenje naselja Brzi Brod. Sledi parterno uređenje, a onda i priključenje objekta na elektro i hidro mrežu, kao i opremanje prostorija. Izgradnja je započela još prošle godine, a radovi su zastali zbog nerešenih odnosa sa stanovnicima naselja Brzi Brod koji žive neposredno pored.

 

Foto: Uređenje naselja Brzi Brod

Novi multifunkcionalni objekat u Brzom Brodnju je počeo da se gradi na inicijativu stanovnika. Oni su zahtevali da se u ovom naselju koji ima oko 10.000 stanovnika napravi ambulanta i tako onima kojima je potrebna olakšaju lečenje. Ona će imati kompletnu dijagnostiku i laboratoriju, ali i pedijatriju koju do sada ovo naselje nije imalo.

Objekat ima 460 kvadrat.  Grad  izgradnja ovog objekta košta 36 miliona dinara.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas