Početna » Nasmejani konobar koji je osvojio internet: Izgubio majku, ali ne i volju za životom [VIDEO]

Nasmejani konobar koji je osvojio internet: Izgubio majku, ali ne i volju za životom [VIDEO]

Izvor: Index HR

4

Konobar Dušan Đorđević postao je regionalna senzacija nakon što je njegov radni entuzijazam i pozitivan stav prema poslu zabeležio travel bloger Kristijan Iličić. Snimak Dušana u akciji u niškom hotelu Nais brzo je postao viralan, pokrećući lavinu pozitivnih komentara i pohvala.

Dušan, dvadesettrogodišnjak iz Niša, otkrio je za IndexHR da je odrastao u skromnim uslovima i da je počeo da radi kao konobar pre četiri godine kako bi pomogao svojoj baki nakon smrti majke.

“Sve što radim, radim sa osmehom. Uvek sam gledao svet s pozitivne strane jer verujem da je život onakav kakvim ga ti sagledavaš”, rekao je Dušan.

Nakon rada u manjim restoranima, Dušan je prihvatio priliku za napredak u hotelu Nais, gde radi već dva meseca.

“Ovde sam dobio priliku da upoznajem različite ljude, a to je ono što najviše volim u ovom poslu – komunikacija i sklapanje novih poznanstava”, istakao je.

Kristijan Iličić, koji je objavio snimak Dušana na društvenim mrežama, bio je očaran energijom koju Dušan unosi u svoj posao.

“Ovaj konobar iz Niša bi trebalo da dobije povišicu! Hotel Nais, molim vas, reagujte”, napisao je Iličić uz snimak, pokrećući brojne pozitivne reakcije svojih pratilaca.

@kristijanilicic

Dnevna doza Dusana 😬😬 Jos malo klipova sa svadbe da vam krene dan u pozitivi ❤️ #konobar #vjencanje #svadba #srbija #nissrbija #nišsrbija #hotelnais #serbia #balkan #nis

♬ original sound – Kristijan Ilicic

 

“Hotel Nais prepoznao je moj trud i entuzijazam i nagradio me. Zahvalan sam im na prilici koju su mi pružili”, rekao je Dušan, dodavši da je osim od hotela, dobio i podršku svojih kolega. “Svim kolegama konobarima poručujem da je osmeh neophodan u našem poslu. To je ključ za uspeh.”

Dušanova priča hrabri i inspiriše mnoge, pokazujući kako jedan običan radni dan može postati prilika za širenje pozitivne energije i inspiracije. Njegova poruka o važnosti optimizma i radosti u svakodnevnom životu sigurno će ostati zapamćena kao podsetnik na moć pozitivnog stava.

U hotelu Nais, Dušan nije samo konobar već i ambasador radosti i dobrog raspoloženja, čime svakodnevno osvaja srca svojih gostiju i kolega.

4 komentara

Avatar
Marija 14. jun 2024. - 12:34

Da nam je više ovakve dece,svet bi bio lepši i bolji,bravo za momka😊

Odgovor
Avatar
Natasa 18. jun 2024. - 12:53

Bravo momce,divan si,prelep osmeh,samo napred,buducnost je pred tobom,bravoooo

Odgovor
Avatar
Lela 16. jun 2024. - 17:44

Dusan divan. Zbog njega smo pre mora svratili u Nais, ali verovatno nismo pogodili smenu.

Odgovor
Avatar
Natasa 18. jun 2024. - 12:54

Bravo momce,divan si,prelep osmeh,samo napred,buducnost je pred tobom,bravoooo

Odgovor

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas