Početna » Nestala majka četvoro dece. U niškoj policiji potvrđeno da je prijavljen njen nestanak

Nestala majka četvoro dece. U niškoj policiji potvrđeno da je prijavljen njen nestanak

0
Policijska uprava u Nišu potvrdila je da joj je prijavljen nestanak Sanele Berović iz Niša, majke četvoro dece, o čijem nestanku se dele objave na društvenim mrežama sa apelom za pomoć.

 

“Molim građane Niša da dele objavu, nestala Sanela, pre dva dana joj se gubi svaki trag!!!! Ostavila je četvoro dece sve dokumente i telefon. Molim Vas pomozite”, piše u objavi na Fejsbuku.

Marina Berović kaže da je njenom bratu Sanelin suprug javio da je nije zatekao kući i da je nakon toga ona prijavila nestanak policiji.

“Nije ponela ni novac, ni dokumenta, ni mobilni telefon. Tražila sam je u našim kućama u Niškoj Banji i na Delijskom visu, nema je tamo. Nema je ni kod oca u Crnoj Gori ni kod drugarica. Ima tri sina i jednu ćerku uzrasta od prvog do sedmog razreda”, objašnjava Sanelina majka Marina Berović.

U niškoj policiji je potvrđeno samo da je nestanak Nišlijke prijavio suprug i da se radi na slučaju.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas