Početna » Ni traga od nestalog Nišlije Milana Đorđevića. Spacioci Gorske službe se pripremaju da se užadima spuste niz liticu [VIDEO]

Ni traga od nestalog Nišlije Milana Đorđevića. Spacioci Gorske službe se pripremaju da se užadima spuste niz liticu [VIDEO]

0

Potraga za nestalim Milanom Đorđevićem iz Niša ulazi u peti dan, ali nažalost, bez ikakvih novosti. Milan je nestao u gustoj šumi Bojaninih voda, a potraga je dodatno otežana zbog loših vremenskih uslova, uključujući gustu maglu i kišu. Pripadnici Gorske službe spašavanja (GSS) ističu da zbog magle ni dronovi nisu mogli pomoći u potrazi.

“Danas je ovde Vojska sa psima, ali ni oni nisu ništa pronašli. Ukoliko vremenski uslovi dozvole, spasioci GSS će se poslepodne ili sutra ujutru spustiti užadima niz litice koje se nalaze oko vrha Trem”, izjavili su za Blic pripadnici GSS-a.

Potragu dodatno otežava nepristupačan teren. Gusta vegetacija i strme litice planine čine potragu izuzetno teškom. Uprkos ovim teškoćama, potraga za nestalim planinarom iz Niša i dalje se intenzivno nastavlja.

“Sve raspoložive snage MUP-a su na terenu. Nažalost, nema novih informacija”, rekli su iz Policijske uprave u Nišu.

Foto: printscreen iz videa Gorske službe

Milan Đorđević je poslednji put viđen u ponedeljak, 10. juna, oko 18:30 časova. U potrazi učestvuje veliki broj ljudi, uključujući pripadnike policije, žandarmerije, Vojske Srbije, planinare, GSS, kao i njegovi prijatelji i porodica.

Milan Đorđević, visok 185 cm, poslednji put je viđen u beloj košulji sa plavim prugama, teget pantalonama i braon cipelama. Njegov automobil marke “Škoda” pronađen je u podnožju Suve planine.

Porodica je zabrinuta i apeluje na sve koji imaju bilo kakve informacije da se jave policiji.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Glas Juga (@glas_juga)

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas