Početna » NIŠ BIO NA NOGAMA. Aca Lukas napravio spektakl, film izostao (VIDEO)

NIŠ BIO NA NOGAMA. Aca Lukas napravio spektakl, film izostao (VIDEO)

0
Hala Čair u Nišu je sinoć bila mala da primi sve poštovaoce, obožavaoce lika i djela najveće balkanske zvijezde Ace Lukasa. Naime, nakon prikazanog filma “Pokidan”, koji je urađen u Hype produkciji – u režiji Snežane Purković, publika je bila oduševljenjena, a na scenu su stupili Aca Lukas i Haus bend koji su dočekani sa velikim ovacijama Nišlija.

“Da vam kažem, to nije meni svojstveno. Ja nisam od ovih obarača rekorda i zadavača domaćih zadataka. Ja sam sebi zadajem domaće zadatke i sam obaram svoje rekorde, ni sa kim se ne takmičim”, rekao je Lukas.

Pred sam koncert zakazala je oprema, pa  prisutni u Čairu nisu mogli da odlgledaju premijeru filma “Pokidan”. Lukas se duboko izvinio ljudima koji su kupili kartu kako bi odgledali film, a potom odslušali koncert. Aca je dodao i da će se sve nadoknaditi.

“Danas je sve krenulo naopako, a završilo se ovako kako se završilo. Mogu da kažem da ovaj koncert mogu da svrstam u TOP 5 mojih koncerata. Bilo je baš nestvarno, bilo je za pamćenje. Još jednom se duboko izvinjavam svima zbog peha sa filmom. Nisam rekao na bini, ali evo sada kažem pred kamerama, svako ko je kupio kartu za večerašnju premijeru i koncert, moći će sa tom kartom da ode u bioskop i odgleda film besplatno”, rekao je Lukas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Glas Juga (@glas_juga)

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas