Početna » Niški “Vitez” u finalu Kupa Srbije: Sedam takmičara bore se za pobednički pehar

Niški “Vitez” u finalu Kupa Srbije: Sedam takmičara bore se za pobednički pehar

0

Boks klub “Vitez” iz Niša osvojio je prvo mesto u ligi Jugoistoka i plasirao se u finale Kupa Srbije, koje će se održati od 28. do 30. juna 2024. godine u organizaciji Bokserskog saveza Srbije.

Trener Srđan Radulović izjavio je da će klub u finalu nastupiti znatno oslabljen, jer će ga predstavljati samo sedam takmičara U srpskom timu su: Darko Milojić, Nada Krivačević, Kosta Stamenković, Uroš Krstić, Ivan Krivačević, Pavle Antić i Uroš Radovanović. Dva boksera, Petar Orlović i Ognjen Stanković, nisu imali protivnike, ali će boksovati izborni meč u sklopu reprezentacije.

“Veći deo ekipe je na odmoru, tako da će u ovakvom sastavu uspeh biti i ako budemo među tri ekipe,” naglasio je Radulović.

Jedan od razloga za manji broj učesnika iz BK “Vitez” jeste nedostatak sredstava. Grad Niš nije opredelio finansijsku podršku klubu za ligu, iako BK “Vitez” već godinama beleži vrhunske rezultate, zaključio je Radulović

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas