Početna » Nišlija zabeležio veliku pobedu nad legendarnim Hrvatom

Nišlija zabeležio veliku pobedu nad legendarnim Hrvatom

Deklasirao ga je nastupom u stilu "Wonderboyja", prenose hrvatski mediji.

0
Jovan Marjanovića iz Niša i veteran Ivica Truščenko iz Hrvatske odmerili su snagu u drugoj borbi glavnog dela na FNC 13 eventu u Beogradu.

Sjano je Jovan držao Hrvata na distanci i visokim nožnim udracima je odmah svima dao do znanja da će pobeda pripasti njemu, a ne slavnom Truščeku, koji je hteo da to promeni u drugoj rundi, ali to ga je koštalo, pišu mediji o niškom borcu.

Hrvatski sajt Fight Site napisao je da je ovo bilo teško veče za Ivicu Truščenka.

“Otvorio je Marjanović i drugu rundu serijom lijevih ‘‘high kickova‘‘. Srčani Trušček pokušavao je izdržati, ali nakon novog ‘‘low kicka‘‘ Jovana Marjanovića, Trušček je završio na tlu uz bolnu grimasu na licu. Marjanović je nastavio udarati ‘‘kickovima‘‘ iz gornje pozicije, ali brzo se ubacio sudac i prekinuo je meč početkom druge runde. Pokušavajući prekinuti meč, sudac je također primio jedan ‘‘low kick‘‘, ali bez težih posljedica. Otvorio je Marjanović i drugu rundu isto kao i rpvu, a Trušček je pokušavao da izdrži. Ipak, nakon novog lou kika Jovana Marjanovića, Hrvat je završio na podu uz bolnu grimasu na licu. Marjanović ga je nastavio udarati i ubrzo se ubacio sudija i prekinuo je meč, Čak je i on on dobio jedan udarac u nogu, ali spasao je Ivicu većih batina”, opisao je borbu hrvatski list.

Nastup Jovana Marjanovića opisuje se kao nastup bez greške. Nišlija je upisao najimpresivniju pobjedu u dosadašnjoj karijeri. Srpskom borcu ovo je osma pobeda u desetom profesionalnom nastupu. Ivica Trušček upisao je 39. poraz u svom 81. profesionalnom nastupu, ali njegov status legende regionalne MMA scene ne može biti ugrožen, bez obzira na broj poraza.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas