Početna » NišStan i ove godine bira najlepši ulaz zgrade u gradu

NišStan i ove godine bira najlepši ulaz zgrade u gradu

0

Javno preduzeće za stambene usluge „NišStan“ do 1. septembra primaće prijave na konkurs za najlepši ulaz zgrade, za stambene zajednice koje se nalaze u njihovom sistemu održavanja. Stambene zajednice, koje nisu u sistemu „NišStana“, a u njega uđu do 31. avgusta, takođe mogu da učestvuju.

Komisija će pobednika konkursa izabrati na osnovu bodovanja pristupnih staza, zelenih površina, uređenje stepenišnog i zajedničkog prostora, kreativnosti, opšteg utiska Komisije i motivacionog pisma.

Maksimalni broj bodova je 20, a ukoliko dve stambene zajednice imaju isti broj bodova na prvom mestu, presudiće „zlatni glas“ v. d. direktora JP „NišStan“ Dejana Nikolića.

„Svrha konkursa jeste da podignemo svest o značaju čuvanja i održavanja svake stambene zajednice kao zajedničkog doma svih njenih stanara. Posebno bi nam bilo drago da vidimo dobre komšijske odnose,, solidarnosti i posvećenog mlađih i starijih stanara „životu“ stambene zajednice“, navode iz ovog preduzeća.

Stručna komisija će posle nenajavljenih obilazaka zgrada, 30. septembra u 13 sati saopštiti ko je pobednik ovogodišnjeg konkursa. Pobednička stambena zajednica dobija vaučer od 50.000 dinara za uređenje zajedničkih prostorija, kao i zahvalnice i simbolične poklone.

Prijava se može preuzeti sa sajta „NišStana“ ili na pisarnici preduzeća. Prijave se šalju na mejl najlepsi.ulaz@nisstan.rs, poštom, ili ličnom dostavom na pisarnici.

Pored osnovnih informacija o zgradi, neophodno je dostaviti i tri fotografije ulaza i motivaciono pismo, koje se takođe boduje pri donošenju odluke o pobedniku.

Prošle godine prvo mesto su podelile zgrada na adresi Bulevar Nemanjića 72 i zgrada u Pariskim komunama 15.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas