Početna » Nišu potrebna još 25 komunalna milicionera. Grad raspisao javni poziv

Nišu potrebna još 25 komunalna milicionera. Grad raspisao javni poziv

0
Grad Niš raspisao je javni poziv za izbor 25 lica sa kojima će biti zaključen ugovor o stručnom osposobljavanju za obavljanje poslova komunalnog milicionara, objavljeno je na sajtu Grada. Kandidati treba da imaju  završenu srednju školu.

Od 25 ponuđenih mesta, 21 mesto predviđeno je za mlađe referente, jedno za referenta, a tri za višeg referenta.

 

“Oni koji imaju godinu dana radnog iskustva na nekim drugim poslovima moći će da konkurišu za obuku za mlađeg referenta, oni koji imaju tri godine iskustva moći će da se prijave za referenta, a oni koji imaju pet godina rada u struci moći će da se prijave za višeg referenta”, navodi se u pozivu.

Kandidati će najpre imati obuku, a nakon toga biće u obavezi da polažu ispit za obavljanje poslova komunalnog milicionera. Oni koji uspešno završe obuku, moći će da da učestvuju na konkursu za radno mesto komunalnog milicionera.

 Javni poziv sa svim detaljima i dokumentacijom koju treba da prilože zainteresovani objavljen je na gradskom sajtu i može se videti uz pomoć linka.

 

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas