Početna » Novi letnji hit Nišlije Marka Nikolića. Sanjajte budni uz “Ponovo” [VIDEO]

Novi letnji hit Nišlije Marka Nikolića. Sanjajte budni uz “Ponovo” [VIDEO]

0

Kantautor Marko Nikolić, poznat po emotivnim ljubavnim pesmama koje osvajaju na prvo slušanje, obradovao je publiku novom pesmom pod nazivom “Ponovo”. Ova vesela i ritmična pesma nosi poruku nade i ponovnog otkrivanja sreće, što je svima potrebno u ovim vremenima.

“Srećan sam da mogu da vam predstavim još jednu pesmu sa novog albuma, koji će izaći na jesen. Odlučio sam da baš ovu pesmu predstavim publici, jer verujem da muzika ima moć da nas poveže i podseti na lepe trenutke, pa se nadam da će ‘Ponovo’ upravo to i učiniti. Ritam pesme je pogodan za period koji je pred nama, kada smo uglavnom opušteni i uživamo u letnjim danima. Takođe, nadam se da će se mnogi prepoznati u pesmi ‘Ponovo’ i da će uživati u njoj, kao što uživam i ja dok je pevam”, poručio je Marko.

Iako je Marko autor većine svojih pesama, za novu pesmu potpisuje Slavko Milovanović, dok je Nikolić uradio aranžman. Spot za pesmu režirao je Milan Mihajlović, a osim Markovog benda koji čine vrhunski muzičari i prateći vokali, pesmu je dodatno obogatio i “White Quartet” čeliste Martina Kutnara.

Tokom svoje više od 20 godina duge karijere, Marko je sarađivao sa mnogim poznatim muzičarima i producentima, a tako će biti i tokom rada na novom albumu koji će objaviti na jesen. Album će biti masterizovan u čuvenom Abbey Road studiju u Londonu, a za mastering će biti zadužen Alex Wharton, koji sarađuje sa svetskim zvezdama poput Rolling Stonesa, Paula McCartneyja, Coldplaya i drugih.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas