Početna » Novi sportski teren za “NOGOTENIS” u Nišu

Novi sportski teren za “NOGOTENIS” u Nišu

Radne akcije Delijski vis: Od nas nešto novo i do sad neviđeno u gradu.

0

Udruženje Radne akcije Delijski vis ponovo pokazuje šta se može postići zajedničkim trudom i zalaganjem. Ovog puta, vredni volonteri, majstori i članovi udruženja su u naselju Delijski vis napravili prvi teren za „nogotenis”, jedinstvenu sportsku atrakciju koja je već privukla pažnju njihovih komšija.

Foto: Udruženje Radne akcije “Delijski Vis”

Teren za „nogotenis” je kompletno opremljen sa mrežicom, jasno obeleženim linijama i sveže ofarban. Ovim projektom, udruženje nastavlja sa uređivanjem dela naselja i razvojem međublokovskog prostora, koji već ima  najrazličitije sadržaje za rekreaciju.

„Ovaj teren je ograđen kako bismo osigurali da korisnici mogu nesmetano da uživaju u igri, bez ometanja jedni drugih,” istakli su iz udruženja.

Akcija je sprovedena uz podršku Gradske opštine „Palilula”, koja je donirala beton za izgradnju terena, i JKP „Parking servis”, koji je obezbedio farbu za obeležavanje.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas