Početna » Od Bokserskog saveza Srbije i Grada Prokuplja profesionalni ring i oprema za BK „Topličanin“

Od Bokserskog saveza Srbije i Grada Prokuplja profesionalni ring i oprema za BK „Topličanin“

0

Bokserski savez Srbije i lokalna samouprava u Prokuplju, obezbedili su Bokserskom klubu „Topličanin“ profesionalni bokserski ring, rukavice i kompletnu opremu za vežbanje, kako bi ovi mladi ljudi postizali što bolje uspehe i kako bi se za grad na Toplici ponovo čulo u Evropi i svetu.

Plava sala u Sportskoj hali „Dr Zoran Đinđić”, gde je smešten bokserski ring, sada je u potpunosti opremljena i prilagođena bokserima.

Foto: prokuplje.org.rs

“Bokserski klub „Topličanin“ je poznat u svetu i ima trojicu osvajača medalja na svetskom prvenstvu u Beogradu: Ristića, Šaćirovića i Ališanovića. Jedan od najboljih trenera u Evropi i svetu bio je Vlastimir Laci Stanišić. Istorija ovog kluba nas obavezuje da ga, u saradnji sa lokalnom samoupravom, podignemo na nivo slave koju je nekada imao. Doveli smo kubanskog trenera, i uz Zenka Mutića koji je uvek tu, stvorili smo uslove da ovaj klub oživi. Nadam se da će narednih godina, Prokupčani ponovo donositi medalje sa evropskih i svetskih prvenstava”, kazao je u Prokuplju Nenad Borovčanin predsednik Bokserskog saveza Srbije.

Foto: prokuplje.org.rs

Gradonačelnik Prokuplja Milan Aranđelović, dodao je da lokalna samouprava ima izuzetnu saradnju sa Bokserskim savezom Srbije i da će ta saradnja biti podignuta na još veći nivo, obzirom da u sport treba da se ulaže.

Iz Bokserskog kluba „Topličanin“, zahvalili su se narodnom poslaniku iz Toplice, prim. doc. dr Darku Laketiću na velikim naporima da se boks i sport u Prokuplju podignu na mnogo viši nivo, i da mladi ljudi, umesto da sede pored televizora, izađu na teren ili odu u plavu salu, koja sada izgleda baš lepo.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas