Početna » Odbornik u Skupštini opštine GO Palilula pristupio Narodnom pokretu Srbije

Odbornik u Skupštini opštine GO Palilula pristupio Narodnom pokretu Srbije

0
Narodni pokret Srbije u Nišu nastavlja da okuplja, ujedinjuje i jača, saopštila je ova partija i dodala da u ovaj pokret ulaze  i pojedinci i predstavnici građanskih inicijativa koji su se i do sada pojedinačno borili i doprinosili boljem Nišu.

“Naš član je postao Aleksandar Živadinović, diplomirani ekonomista i dugogodišnji medijski radnik iz Niša. Pristupio nam je kao iskren i istrajan borac za demokratske vrednosti i boljitak našeg Niša. Po vrednostima koje zastupa, naš prijatelj pre svega!”, saopštio je Narodni pokret Srbije u Nišu.

Foto: Narodni pokret Srbije

Aleksandar Živadinović je odbornik u Skupštini opštine GO Palilula ispred koalicije “Niš moj grad”.

“Svakog dana smo sve ujedinjeniji i jači, i spremamo se da u svakoj struci i u svakoj opštini imamo najbolje ljude koje Niš može da ponudi! Očekujemo da ćemo nastaviti okupljanje svih demokratskih snaga, demoratskih partija, pokreta, inicijativa i pojedinaca”, kazali su ovoj partiji i dodali da je kriterijum uvek bio i biće kakav je ko čovek, kakav mu je profesionalni i lični integritet.

Foto: Narodni pokret Srbije

U Narodnom pokretu još jednom ponavljaju da im je cilj demokratski i slobodan Niš.

“Na tom putu nas ništa neće zaustaviti! Spremni smo za predstojeće republičke izbore ali i za predstojeće lokalne izbore koji nas očekuju na proleće! Pobeda je sada i moguća i izvesna!”

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas