Početna » “OHRABRIL FORTE” – Urbana gerila predstavila “novi lek” koji podiže kvalitet života i akcijom iznenadila Nišlije

“OHRABRIL FORTE” – Urbana gerila predstavila “novi lek” koji podiže kvalitet života i akcijom iznenadila Nišlije

0
Akcija Urbane gerile, ponovo je iznenadila Nišlije koji su šetali Obrenovićevom ulicom. Naime, kako su sami saopštili radi se o čudu od leka “Ohrabril forte”. Oni su lek postavili ispred gradske apoteke u šetališnoj zoni grada.
U objavi ističu da su na ovaj način predstavili najnoviji preparat koji se pojavio na domaćem tržištu i koji će kvalitet života Nišlija podići na viši nivo.
“U pitanju je lek koji pomaže kod sledećih simptoma: Nedostatka hrabrosti i odlučnosti (Non Satis Anima), mučnine usled kontaminiranosti medijskog prostora (Accidia Media Pollutio) , nemanja sopstvenog stava (An Desunt Nobis Attitudicus),  osećaja da ništa ne može da se promeni i da će verovatno neko drugi da uradi umesto vas (Apaticus Chonica)”, napominju.

Napisali su još da se kada je u pitanju OHRABRIL FORTE, preporučuje uzimanje tri tablete dnevno i to: ujutru pre emitovanja jutarnjeg programa, tokom dana na javnom mestu (pijaca, javni prevoz, kladionica…) i uveče pre TV Dnevnika.

Ukoliko se pije u grupi postiže se daleko bolje dejstvo, kažu Gerilci.
Guerilla Pharm nam je omogućio korišćenje leka koji se izdaje bez recepta, a u slučaju kontraindikacija i drugih neželjenih dejstava konsultovati se sa komšijama, kolegama na poslu kao i u slobodnim medijima”, zaključili su u objavi na svojoj FB strani.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas