Početna » Otvoren konkurs za najviše priznanje grada Niša nagradu „11. januar“

Otvoren konkurs za najviše priznanje grada Niša nagradu „11. januar“

0
Grad Niš uputio je javni poziv za dostavljanje predloga za dodelu najvišeg javnog priznanja ovog grada, odnosno nagrade „11. januar“. Rok za dostavu prijava je 15. decembar 2023. godine.

Nagrada „11. januar“ je najviše priznanje Grada Niša koje se dodeljuje za izuzetna dostignuća koja afirmišu Grad u privrednim, društvenim i drugim oblastima. Nagrada se sastoji od diplome, statuete „Oslobodiocima grada Niša“ i novčanog iznosa. Dodeljuje se pojedincu ili pravnom licu, individualno ili zajednički, bez obzira na vreme i oblast dostignuća.

Predloge mogu podneti svi građani, odnosno fizička ili pravna lica, u pisanoj formi, sa obrazloženjem dostignuća.

Uz predlog se prilaže i dokumentacija (radna biografija kandidata, dva primerka publikovanog dela, kataloga, CD ili DVD, planovi, projekti ili odgovarajuća dokumentacija ako po prirodi stvari delo nije moguće dostaviti, kritike, stručna mišljenja i sl.).

Predlozi se dostavljaju na adresu Skupštine Grada Niša sa naznakom „Za komisiju za nagrade Grada Niša“, u ulici Nikole Pašića broj 24 ili u elektronskoj formi na komisije.sg@gu.ni.rs

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas