Početna » “Parking servis” Niš: Obeležavanje saobraćajnih zona i parking mesta

“Parking servis” Niš: Obeležavanje saobraćajnih zona i parking mesta

0

JKP „Parking servis“ – Niš, radiće danas na održavanju javnog osvetljenja i obeležavanju saobraćajnih oznaka širom grada. Ovi radovi su deo redovnog programa održavanja infrastrukture i usluga koje pruža ovaj javni servis.

Jedna od glavnih aktivnosti biće sanacija javnog osvetljenja u nekoliko važnih ulica, uključujući Dubrovačku, Živorada Kostića Moravca, Moravsku, Jošaničku, Sime Didića, kao i na teritoriji Gradske opštine Palilula. Planirano je da se zamene oštećena svetiljka i osigura adekvatna osvetljenost za bezbednost građana i vozača tokom noćnih sati.

Pored toga, radnici će obeležavati poprečne saobraćajne oznake i oznake za autobuska stajališta u ulicama Vojvode Gojka, Dušana Popovića i Mokranjčevoj. Takođe, nastaviće se obeležavanje horizontalne signalizacije debelovučenom hladnom plastikom na raskrsnici ulica Vojvode Mišića i Vožda Karađorđa, što će doprineti boljoj vidljivosti i smanjenju rizika od saobraćajnih nesreća.

U naseljima 9. maj i Popovac biće izvedena sanacija vertikalne signalizacije, što uključuje popravku i postavljanje novih saobraćajnih znakova kako bi se vozačima jasno ukazalo na pravila kretanja i bezbednost u saobraćaju.

Postojeća parking mesta biće adekvatno obeležena u ulicama Jeronimova, Svetosavska i ulici Mladih, dok će se obeležavanje SMS oznaka na komercijalnim parking mestima izvršiti u ulici Obilićev venac.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas