Početna » PARTIBREJKERS 1.juna u niškoj Banovini! (VIDEO)

PARTIBREJKERS 1.juna u niškoj Banovini! (VIDEO)

0

Legendarni beogradski rok sastav PARTIBREJKERS održaće samostalni koncert u Nišu u subotu, 1.juna u Dvorištu Univerziteta – Banovina, sa početkom u 21h!

Sastav PARTIBREJKERS osnovan je daleke 1982. godine i bez obzira na turbulentna vremena i nestabilno okruženje na ovim prostorima, jedan je od retkih bendova koji već 42 godine uporno i dosledno sledi svoj put i egzistira u kontinuitetu u samom vrhu domaće rok scene.

Predstojeći koncert u Nišu obećava prepoznatljivu beskompromisnu i punokrvnu rok svirku na kome će publika moći da uživa u probranoj set listi iz svih faza njihove plodne karijere, a prisutni će između ostalih moći da čuju i vanvremenske hitove kao što su: “1000 godina”, “Put za jug”, “Kreni prema meni”, “Hipnotisana gomila”, “Hoću da znam”, “Dugo te nema”, “Sit gladan”, “Sirotinjsko carstvo”, itd.

Informacija o ceni ulaznica i pretprodajnim mestima biće objavljena naknadno.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas