Početna » Pobednik teniskog turnira „Naissus open“ nagradni fond donirao NURDOR-u

Pobednik teniskog turnira „Naissus open“ nagradni fond donirao NURDOR-u

0

Na terenima Teniske akademije „Živković“ održan je peti humanitarni teniski turnir, a po drugi put održan je i turnir u ženskoj konkurenciji. Pobednik ovogodišnjeg izdanja turnira je Marjan Stančić, koji je novčanu nagradu od gotovo 140.000 dinara uručio NURDOR-u.

Marjan Stančić je prošle godine zaustavljen u finalu, a ovog puta je došao do titule na „Naissus openu“.

Foto: TAŽ

Osvajač petog humanitarnog teniskog turnira u finalu je posle više od dva sata savladao Jovana Mandžukića rezultatom 2:1, po setovima 5:7, 7:5, 10:1.

Marjan je 2023. godine poražen u finalu, dok je sada uspeo da osvoji pehar. On je novčanu nagradu u iznosu od 137.290 dinara uručio organizaciji NURDOR Srbija.

Foto: TAŽ

Ove godine drugi put je organizovan i ženski turnir, a titulu iz 2023. odbranila je Mila Ivanov koja je u finalu bila bolja od Teodore Stanković.

NURDOR je nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje. Oni pružaju praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku i time olakšavaju živote deci oboleloj od raka i njihovim najbližima.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas