Početna » Počela sezona kupanja u SC Čair: Nove ležaljke, igračke i popusti za lojalne posetioce. Srednjoškolci besplatno do kraja školske godine

Počela sezona kupanja u SC Čair: Nove ležaljke, igračke i popusti za lojalne posetioce. Srednjoškolci besplatno do kraja školske godine

0

Otvoreni bazeni u okviru Sportskog centra „Čair“ krenuli su s radom 1. juna, a od ponedeljka se očekuje i otvaranje akva-parka. Direktorka SC „Čair“ Branka Aranđelović je potvrdila da je cena ulaznica ostala nepromenjena.

Olimpijski, rekreacioni i dečiji bazeni su 1. juna otvoreni za kupače. Trenutno se čekaju rezultate uzorkovane vode iz akva-parka i on će krenuti sa radom kad rezultati budu gotovi, a to bi, prema rečima Branke Aranđelović, trebalo da bude od ponedeljka.

I ove godine će biti organizovana obuka za neplivače od prvog do četvrtog razreda.

„Trenutno imamo između 300 i 500 kupača na dnevnom nivou, a najveći broj se očekuje sad početkom letnjeg raspusta 14. juna. Kao i svake godine, organizujemo besplatnu obuku neplivača, za decu od prvom do četvrtog razreda. Obuka će trajati tokom jula, a prijave će najverovatnije krenuti od ponedeljka. Biće objavljeno na našem sajtu“, rekla je Aranđelović.

Kao i svake godine, Sportski centar „Čair“ je angažovao agenciju za spasioce, koje brine o kupačima, kao i obezbeđenje koje se brine o redu na bazenu.

„Cene ulaznice su ostale iste. Za odrasle je 300 dinara, deca do četiri godine ne plaćaju, od četvrte do sedme godine 100 dinara, a za naše najstarije imamo „senior kartice“, s kojima je cena ulaznice 150 dinara. Sa našim „loyalty programom“, sa kojim se ostvaruju popusti ne samo na bazene, već i u ostalim objektima za različite usluge, popust je 30 posto, odnosno 200 dinara je cena ulaznica“, dodala je direktorka SC „Čair“.

Na bazenu su zamenjene dotrajale pločice, zamenjeni su prekrivači za hladovinu, nabavljene su nove ležaljke, kao i igračke za najmlađe, koje će biti uskoro montirane.

Radno vreme bazena tokom radnih dana je od 11 do 19 sati, a vikendom od 10 do 19 časova.

Foto: printscreen RTV Belle amie

Ulaz za srednjoškolce besplatan do kraja školske godine

Srednjoškolci će sve do letnjeg raspusta imati priliku da učestvuju u različitim aktivnostima kao što su odbojka na pesku, stoni tenis, plivanje, dizanje tegova i aerobik. Nakon raspusta, u zavisnosti od interesovanja, ove aktivnosti će se možda ponoviti i do kraja godine.

„Bavljenje sportom i rekreacijom je jako važno za sve uzraste, a sportski centar je idealno mesto za sve aktivnosti,“ dodaje Aranđelović.

Ona je podsetila da Sportski centar Čair već godinama unazad organizuje besplatne aktivnosti za učenike osnovnoškolskog uzrasta, uključujući obuke za neplivače i obuke klizanja. Ove inicijative su deo šire misije centra da promoviše sport, njegove različite grane i zdrave stilove života.

„Stalnim ulaganjima trudili smo se da napravimo dobar ambijent i za sportiste i za rekreativce. Otvaranjem nove kuglane, i naši najstariji su dobili adekvatno mesto za rekreaciju, koja je bila organizovana besplatno u zimskim mesecima,“ ističe  Aranđelović.

Nakon uspešnih programa za mlađe i starije sugrađane, sada je na red došla i omladina, koja je u osetljivom periodu razvoja i tek počinje sa popularnim aktivnostima u fitnes klubovima i teretanama.

„Naš cilj je da kroz ove besplatne aktivnosti omogućimo mladima da se prvenstveno bave sportom, a potom da im omogućimo da izaberu aktivnosti za koje su zainteresovani. Na kraju, želimo da kod omladine razvijemo zdrave navike,“ zaključila je Aranđelović.

 

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas