Početna » Pretežno sunčano i natprosečno toplo

Pretežno sunčano i natprosečno toplo

0
Ujutro ponegde slab mraz, a po kotlinama, dolinama reka i visoravnima jugozapadne i južne Srbije magla. Tokom dana pretežno sunčano i natprosečno toplo, u Vojvodini uz umerenu dnevnu oblačnost.

Vetar slab do umeren, zapadni i jugozapadni, na istoku posle podne i uveče u pojačanju. Najniža temperatura od -1 do 7 °C, a najviša od 12 °S do 17 °C.

U Nišu pretežno sunčano i natprosečno toplo. Vetar slab zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura oko 1 °C, a najviša oko 14 °C.

Izgledi vremena u narednom periodu

Ujutru u nizijama, po kotlinama i rečnim dolinama magla, a danju suvo sa sunčanim periodima i dnevnom temperaturom znatno iznad proseka za ovaj period godine, osim u nižim predelima gde se magla duže zadrži.

U nedelju (31.12.) na severu, a u toku noći ka ponedeljku i u ostalim krajevima naoblačenje sa kišom i padom temperature, u brdsko planinskim predelima sa snegom.

U utorak oblačno i hladno, sa slabom kišom, na planinama sa slabim snegom.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas