Početna » Pretežno sunčano i veoma toplo

Pretežno sunčano i veoma toplo

0

Danas se u Srbiji očekuje pretežno sunčano i veoma toplo vreme. Vetar će biti slab i promenljiv, što će dodatno doprineti osećaju topline.

Jutarnje temperature kretaće se između 14 i 21 stepen, dok će se dnevne temperature penjati do 32-35 stepeni Celzijusa.

Niš: Slični vremenski uslovi

U Nišu će vremenski uslovi biti slični onima u ostatku zemlje. Očekuje se pretežno sunčano i veoma toplo vreme, sa slabim i promenljivim vetrom. Najniža temperatura ujutru će biti oko 17 stepeni, dok će se maksimalna dnevna temperatura popeti do 34 stepena Celzijusa.

Sedmodnevna prognoza za Srbiju (do 25. juna 2024.)

U narednih sedam dana, vremenski uslovi u Srbiji ostaju stabilni sa pretežno sunčanim i vrlo toplim vremenom. Najtopliji period očekuje se od srede (19. jun) do subote (22. jun). Tokom vikenda i početkom sledeće nedelje moguća je pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom, ali će ove padavine biti retke i lokalizovane.

Saveti za građane

Građanima se savetuje da tokom najtoplijeg dela dana izbegavaju direktno sunce, koriste zaštitne kreme sa visokim faktorom zaštite, piju dovoljno tečnosti i nose laganu i svetlu odeću. Posebno se preporučuje oprez starijim osobama, deci i hroničnim bolesnicima.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas