Početna » Prijem upravnika stambenih zajednica u GO Medijana: Nedostaju parkinzi, potrebna rekonstrukcija ulice

Prijem upravnika stambenih zajednica u GO Medijana: Nedostaju parkinzi, potrebna rekonstrukcija ulice

0
Ulicu i trotoare u Ulici Pariske komune potrebno je što pre rekonstruisati kako ne bi bili plavljeni tokom kiša i bezbedni za pešake, jedan je od zaključaka sastanka predsednika Gradske opštine Medijana Nebojše Kocića sa upravnicima stambenih zajednica iz ove ulice.

“Predsednici Skupština stanara Pariske komune 15 i 17 ukazali su i na nedostatak parkinga za stanare, potrebu da se staze pored ovih zgrada poprave, jer su dotrajale i nebezbedne, posebno za majke sa kolicima i osobe sa invaliditetom. Potrebno je i više drveća poseći i orezati, jer ugrožavaju bezbednost građana”, rekli su upravnici predsedniku opštine.

Građani su istakli izuzetnu saradnju sa opštinom Medijana, uz napomenu, da su pomoć koju su dobili iskoristili na najbolji mogući način i da su im ulazi jedni od najlepših u gradu.

Predsednik Nebojša Kocić rekao je da će opština kao i do sada biti servis građanima u okviru svojih nadležnosti, i naglasio da će svi zahtevi biti preneti nadležnim gradskim službama, kako bi ulica u kojoj se i nalazi Uprava opštine Medijana dobila novi izgled.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas