Početna » Problemi na vodovodnoj mreži: Prekidi u snabdevanju i popravke kvarova

Problemi na vodovodnoj mreži: Prekidi u snabdevanju i popravke kvarova

0

 Grad Niš se suočava sa privremenim prekidima u vodosnabdevanju i radovima na popravci kvarova na vodovodnoj mreži, što može uticati na vodosnabdevanje u nekim delovima grada. Evo pregleda trenutnih aktivnosti JKP “Naissus”:

Popravka Mreže u Naselju Deveti Maj: Zbog otkrivenog kvara na vodovodnoj mreži u ulici Topličkog Partizanskog Odreda kod broja 147, vodosnabdevanje će biti obustavljeno do 15 časova na delu ove ulice od OŠ “Desanka Maksimović” do mosta.

Radovi na Mreži u Naselju Pantelej: U toku su radovi na povezivanju novog dela mreže sa postojećom u ulici Vase Pelagića. Zbog ovih radova, vodosnabdevanje će biti obustavljeno do 15 časova na prostoru od ulice Vase Pelagića do Kotoraske, i od Dr Vojislava Vučkovića do Somborskog bulevara.

Nastavak Radova u Selu Prva Kutina: Radovi na popravci priključne veze u ulici Banjski put se nastavljaju. Zbog ovih radova, vodosnabdevanje će biti obustavljeno do 15 časova u ulici Banjski put, kao i na prostoru sela Prva Kutina.

Intervencije u Naselju Durlan: Zbog potrebe za osposobljavanjem servisnih ventila, neophodni su iskopi u ulici Knežnje Milice kod broja 17 i u Školskoj ulici kod broja 21. Zbog popravki priključnih veza, mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova u ulicama Knežnje Milice i Školskoj, kao i u okolnim ulicama.

Popravke Kvarova na Prvim Ventilima: U toku su radovi na osposobljavanju prvih ventila u selu Donje Međurovo na adresi Moravska 24, i u selu Gornja Toponica na adresi Braće Miljković 8. Zbog ovih radova, mogući su manji prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova na pomenutim adresama.

Takođe, tokom dana će biti izvršeni radovi na popravci prvih ventila u ulici Durmitorskoj 11 i 35, Episkopa Nikšićkog Dositeja 11, Bubanjskoj 18a, Vazduhoplovaca 24, Braće Vukmirović 37, Žarka Đurića 17, Zlatka Balokovića 4, Albanske Golgote 3b, Dr Vojislava Vučkovića 23, u naselju Donji Komren na adresama Mladosti 64 i 89, kao i na još nekim lokacijama. Zbog ovih intervencija, mogući su prekidi u vodosnabdevanju na pomenutim lokacijama do 15 časova.

Raspored Održavanja Kanalizacione Mreže: JKP “Naissus” Niš nastavlja sa pojačanim aktivnostima u održavanju kanalizacione mreže, uključujući čišćenje atmosferskih slivnika u ulicama Šumatovačka i Mokranjčeva, ispiranje kolektora u selu Popovac, popravku oštećenog priključka u Mariborskoj ulici, i druge aktivnosti.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas