Početna » Prvi solistički koncert Saše Kovačevića u Nišu

Prvi solistički koncert Saše Kovačevića u Nišu

0
Poznati srpski pevač Saša Kovačević održaće prvi solistički koncert u Nišu  21. oktobra sa početkom od 20 sati u Hali “ Čair“.

“Bez tebe me nema”, “Živim da te volim”, “Gde smo moja ljubavi”, “Slučajno”, samo su neki od hitova koji su Saši osigurali mesto jednog od trenutno najpopularnijeg muzičkog izvođača u Srbiji.

Prvo pojavljivanje na TV-u bilo je 2004. godine na festivalu „Sunčane skale“, gde je nastupio sa pesmom „Pakao i raj“. Zatim izlazi singl „Jedina si vredela“. Godine 2005. nastupa na Radijskom festivalu sa pesmom „Korak do dna“ i izlazi pesma “Jedina si vredela”, a 2006. sa pesmom „Ruka za spas“ koja ujedno najavljuje i njegov CD prvenac za Siti rekords. Pesma „Ruka za spas“ proglasena je hitom godine. U 2007. godini dobija nagradu za otkriće godine, zatim slede nagrade Melos estrade, nagrada Beogradski pobednik za pop pevača godine, na Danima estrade osvaja 1. mesto za otkriće godine. Osvojio je 2. mesto na festivalu zabavne muzike u Vrnjačkoj banji sa pesmom „Lazu te“. Pobednik je Radijskog festivala sa pesmom „Bolji covek“. Na sajtu Jutjubu pesme: Lapsus i Slučajno pogledane su preko 10.000.000 puta. Krajem 2008. godine izašao je i njegov prvi duet, sa Eminom Jahović, pesma „Još ti se nadam“. Sledeće godine dobija dve nagrade: za pevača godine i za duet godine sa Eminom Jahović. ”

Karte se mogu kupiti u Story caffe -u, agenciji Clock travel, Freya SPA & Apartmens, OMV pumpama, Big Star Travel, knjižarama Delfi i Hijeroglif i online putem Ticket.rs.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas