Početna » Putari zatajili, Svrljig okovan snegom. Predsednik Opštine apeluje za pomoć. Zimska služba u Nišu u punoj pripravnosti

Putari zatajili, Svrljig okovan snegom. Predsednik Opštine apeluje za pomoć. Zimska služba u Nišu u punoj pripravnosti

0
Prvi sneg otežao je kretanje vozačima na jugu Srbije, a čini se, makar prema objavama na facebook strani Svrljiških novina, da je posebno teška situacija u Svrljigu. Predsednik Opštine Miroslav Marković obilazi teren i apeluje na sve službe da krenu sa raščišćavanjem snega. Njemu se čini da su putari pokazali dozu neozbiljnosti nakon prvog snega.
Na ulazu u Svrljig bio zaglavljen je šleper koji putuje iz Severne Makedonije. Predsednik opštine Svrljig na licu mesta razgovarao sa putnicima i vozačem. Pomoć je brzo stigla i oni su bezbedno nastavili put, pišu Svrljiške novine.

Foto: Svrljiške novine

Zavejana je i Okruglica pa je saobraćaj usporen. Drvo je preprečilo put i blokiralo prolaz vozilima na relaciji Drajinac – Svrljig.
Sneg je meštanima doneo problem i sa strujom, pa su u mraku mnoga sela u Svrljigu.

U Nišu bez većih problema. Dežurne službe Zimske službe su na terenu i nalaze se u punoj pripravnosti.

“Spremni smo da reagujemo u slučaju većih padavina”, poručuju iz JKP Mediane.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas