Početna » Rolerijada sutra na Bulevaru svetog Pantelejmona

Rolerijada sutra na Bulevaru svetog Pantelejmona

0

Šesta po redu Rolerijada Pantelej biće održana sutra 22. juna od 17 časova na nekadašnjem Somborskom bulevaru, od raskrsnice sa Studeničkom ulicom do raskrsnice sa ulicom Despota Đurđa.

Takmičenje je otvorenog tipa za sve zainteresovane učesnike i prijava je besplatna.  rijavljeni takmičari biće podeljeni u šest uzrasnih kategorija (do 6 godina, do 8, do 10, do 12, do 14 i kategorija 15 i više godina). Takmičiće se posebno dečaci i devojčice.

U okviru ove manifestacije voziće se dve trke. Takmičari do 10 godina voziće trku dužine 250 metara, dok stariji će se takmičiti u trci na 500 metara.

Takođe, voziće se trka za Prvenstvo Srbije. Takmičari do šest godina voziće poligon spretnosti, takmičari do deset godina voziće trku od 500 metara, dok će ostale kategorije učestvovati u trci na 1000 metara.

Za Prvenstvo Srbije takmičari voze obe trke, a plasman se određuje nakon plasmana na obe trke.

Pripremljene su posebne nagrade za pobednike Rolerijade. Obezbeđene su medalje za prva tri mesta, diplome za četvrto i peto mesto. Dodeljuju se i posebne nagrade za Prvenstvo Srbije – medalje za prva tri mesta, diplome za četvrto i peti mesto i pehar za pobednike po uzrasnim kategorijama, posebno u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Takmičari se mogu prijaviti putem telefona 067/7174428 ili na sam dan održavanja takmičenja do 17 sati.

Takmičenje je zvaničnog karaktera pod okriljem nadležne Srpske skejtbord i roler federacije

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas