Početna » Sjajni rezultati džudista “Akademije Ivezić” na XII Olimpijskim školskim igrama

Sjajni rezultati džudista “Akademije Ivezić” na XII Olimpijskim školskim igrama

0

Na prethodno održanim XII Olimpijskim školskim igrama učenika Republike Srbije u džudou, koje su održane 29. maja u areni Spens u Novom Sadu, članovi džudo kluba “Akademija Ivezić” iz Niša postigli su izuzetne rezultate.

“U konkurenciji 600 dečaka i devojčica iz 270 škola širom Srbije, naši takmičari su pokazali vrhunsku veštinu i posvećenost ovom sportu”, istakli su u ovoj Akademiji.

Stefan Ranđelović, učenik Osnovne škole “Ćele Kula”, osvojio je prvo mesto u kategoriji do 42 kg.  Sava Veličković, učenik Prve niške gimnazije “Stevan Sremac”, osvojio je treće mesto u kategoriji preko 90 kg.

Foto: Džudo klub “Akademija Ivezić” Niš

Ovi mladi sportisti, pored svojih sportskih uspeha, takođe su i odlični i uzorni učenici, pravi predstavnici svojih škola. Njihovi rezultati na takmičenju pokazuju da se trud i rad isplate, te da je moguće uskladiti sportske i školske obaveze na najvišem nivou.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas