Početna » Snimak seksualnog odnosa u osnovnoj školi u Surdulici. Oglasilo se Tužilaštvo i policija

Snimak seksualnog odnosa u osnovnoj školi u Surdulici. Oglasilo se Tužilaštvo i policija

0
Više javno tužilaštvo u Vranju dalo je nalog da se provere okolnosti nastanka snimka u OŠ “Vuk Karadžić” u Surdulici, na kome su dva dečaka i devojčica, navodno snimljeni u sceni oralnog se*sa u učionici.

Utvrđeno je da su akteri deca mlađa od 14 godina, te da ne podležu krivičnoj odgovornosti, pa je naloženo da se u slučaj uključi Centar za socijalni rad i nadležne školske službe“, navode iz Višeg tužilaštva u Vranju za Blic.

Slučaj je potvrdila i PU Vranje.

Nakon što su se oglasili tužilaštvo i policija, oglasila se i direktorka škole

“Škola preduzima sve mere u skladu sa ZOSOV-om i Pravilnikom o protokolu postupanja u ustanovi u odgovoru na nasilje, zlostavljanje i zanemarivanje. U cilju dalje istrage nećemo davati više informacija”, rekla je za Kurir direktorka OŠ “Vuk Karadžić” Dragana Nešić.

Podsetimo, u Surdulici kruži snimak oralnog se*sa učenika šestog razreda OŠ “Vuk Karadžić” u Surdulici, zbog čega je ceo grad u šoku.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas