Početna » “Spremni li ste za veliki spektakl?”. BOBAN za doček u Nišu

“Spremni li ste za veliki spektakl?”. BOBAN za doček u Nišu

0
Boban Zdravković pevaće u svom gradu, na Trgu kralja Milana u Nišu, objavio je ovaj pevač na svojoj facebook strani.

“Spremni li ste za veliki spektakl?”-pitao je on svoje sugrađane.

Boban dugo nije nastupao u svom rodnom gradu, u poslednje vreme najčešće peva u Bugarskoj, ali je na iznenađenje svih veliko interesovanje izazvao kada je nastupio u okviru obeležavanja Svetog Pantelejmona.

Sa tog koncerta ostaće upamćen transparent „Ti si nam jedini ostao“ koji je nakon toga prodat na licitaciji u Niškoj Banji.

“U svom gradu ne može se biti zvezda kao u drugim gradovima, tako da ja to i ne očekujem. Imam mnogo prijatelja, koji su uvek tu kada mi trebaju. Moja priroda je takva da nisam neko ko je od skandala, koji pravio namerno skandale, koji živi od skandala, koji pravi namerno skandale da bi opstao u tom svetu. Ne zameram ni onima koji to rade, to je sve normalno u šou biznisu, ali moja priroda je takva da bi to meni bilo teret i što kažu ljudi. Takav sam kakav sam, pa kome se svidim”, govorio je Boban medijima.

Njegovi najpoznatiji hitovi su: “Otišla si jednog dana”, “Lagala me jedna Maja”, “Marakano”, “Pogledaj u nebo”, “Danju spavam”, “Daću daću sve” i ostale pesme.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas