Početna » „Super Trnavci“ organizuju besplatne časove aerobika za svoje komšinice

„Super Trnavci“ organizuju besplatne časove aerobika za svoje komšinice

0
Sala za aerobik je spremna da primi prve polaznice aerobik sesija u Donjoj Trnavi. Upis je zakazan za sutra 15. decembra. Tada će se održati i prvi besplatan čas aerobika koji će držati trener Nevena Ignjatović.

Priliku da se upoznaju sa aerobikom meštanke Trnave će imati sutra od 19 sati u prostorija udruženja „Soko“ u Donjoj Trnavi, uz tutorstvo profesionalnog trenera. Organizatori navode da je upis obavezan zbog velikog interesovanja.

Iz udruženja „Super Trnavci“ dodaju da su aerobik sesije potpuno besplatne i ne postoje nikakvi skriveni troškovi, a mogu da se prijave i žene iz šire okoline Donje Trnave. Biće održano dva ili tri termina nedeljno, kako bi učesnicama bilo lakše da pronađu odgovarajući termin.

„Seosku prostoriju smo sredili i pretvorili u aerobik studio, angažovali smo profesionalnu trenericu tako da svim zainteresovanim komšinicama iz Trnave, ali i svih okolnih sela, ostaje samo da pokažu dobru volju i dođu na razgibavanje“, navode organizatori.

Ova aktivnost je nastala na inicijativu komšinice koja je sloganom „On da sprema ručak, a ja da odem na aerobik” osvojila sve simpatije meštana, a deo je projekta Neformalne grupe „Trnavci“ koju je podržala Ambasada Velike Britanije u saradnji sa Trag Fondacijom.

“Super Trnavci” su do sada obnovili prostorije fudbalskog kluba „Sloga“, pokrenuli prvi seoski časopis koji uređuju meštani svojim kreativnim rubrikama, organizovali su „Trnavačko veče“ uz tradicionalnu dodelu nagrada najistaknutijim aktivistima “NajTrnavac” i “NajTrnavka” i organizovali su aktivističke konferencije na temu značaja i važnosti aktivizma kao i filantropije.

Prijava može da se izvede putem profila Super Trnavci na društvenim mrežama ili na broj 064/4919078.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas