Početna » Tennis Europe junior tour i ove godine na terenima TAŽ-a

Tennis Europe junior tour i ove godine na terenima TAŽ-a

0

Na terenima Teniske akademije Živković (TAŽ) od 22. do 30. juna igraće se NIŠ OPEN 2024, međunarodni turnir iz serije TENNIS EUROPE za juniore i juniorke. Kvalifikacioni deo turnira počinje u subotu 22. juna, dok će glavni deo turnira početi u ponedeljak 24. juna.

“Za prvi reket turnira boriće se teniseri i teniserke iz velikog broja zemalja (Srbija, Severna Makedonija, Bugarska, Slovačka, Hrvatska, Japan, Austrija, Italija, Izrael, Grčka, Bosna i Hercegovina, Rumunija, Kirgistan, Hong Kong, Nemačka, Kina, Portugal, Švajcarska, Danska, Švedska, Mađarska) i tih dana će TAŽ biti domaćin mladim nadama tenisa”, saopštili su iz niške akademije tenisa.

Na turniru će uzeti učešće i takmičari TAŽ-a, i u konkurenciji juniora i u konkurenciji juniorki. Mečevi počinju svakog dana u 10 sati i ulaz je slobodan. Finale je na programu u nedelju, 30. juna.

“U susret ovom turniru, doduše, u starijoj uzrasnoj kategoriji juniora do 18 godina, teniser niške akademije Nikola Jović je igrao još jedno finale i završio turnir kao vicešampion”, kazali su u TAŽ-u.

U pitanju je ITF turnir igran u Almati, u Kazahstanu. Očekivanja su da i mlađe kategorije tokom naredne nedelje stignu na domaćem terenu do same završnice.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas