Početna » TUŽNE VESTI: Srna koju je udario automobil nije izdržala, podlegla povredama

TUŽNE VESTI: Srna koju je udario automobil nije izdržala, podlegla povredama

0
Nakon 18 dana neizmernog truda i neumorne borbe, srna o kojoj je nakon nesreće brinulo Udruženje ZOO Planet je, nažalost, preminula.


Ona je imala ozbiljne povrede karlice i zadnjeg dela tela, dok su i bešika i bubrezi pretrpeli ozbiljna oštećenja usled nesrećnog sudara.

Sve vreme, veterinari Bane Petković i Nikola Cvetkovića, kao i naš tim, dali su sve od sebe kako bi joj pružili terapije, lečenje, i ispiranje rana. Bez obzira na sve napore, njeno telo jednostavno nije moglo da izdrži povrede koje je zadobila.

 

“Ova srna je pokazala neizmernu hrabrost i volju da se izbori, ali nažalost, sudbina nije bila na njenoj strani”, saopštili su u ovom Udruženju.


Oni su se zahvalili Milošu Magudu na njegovoj brizi i hrabrosti, kao i svim veterinarima i volonterima koji su uložili sve od sebe kako bi joj pomogli, ali i brižnim građanima na svakoj poruci i donaciji.

Da podsetimo, srna je zbrinuta nakon što je udario automobil. Ugrađena joj je pločica i sanirana polomljena kost u karličnom delu. Ova lepotica bila je iz Vršca, i sve vreme životno ugrožena jer je izgubila mnogo krvi i pretrpela veliki stres.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas